Helene Tabben
Jimi
Home Helene Tabben Schilderijen Keramiek Workshops Schilder vakantie Fotografie Theater Contact

Helene-1
       Welkom.

Wat leuk dat je op mijn site komt kijken!
Mijn naam is Helene Tabben en via deze site kan je mijn werk bekijken. Schilderijen, keramiek en ook mijn foto’s kan je vinden via de tabbladen hierboven aangegeven.

Voordat je mijn site gaat bekijken, laat ik eerst eens iets over mijzelf vertellen. Mijn naam is Helene Tabben, ik kom uit het Westland en ik ben al heel mijn leven creatief en met beeldende kunst bezig.

Bijna 20 jaar heb ik met heel veel plezier les gegeven op het Lentiz Floracollege en was ik regisseur en decorontwerper voor de eindmusicals van de Kunstklas. Tevens heb ik verschillende exposities voor hen georganiseerd.Al jaren geef ik bij mij thuis les aan verschillende clubjes mensen. Ook organiseer ik sinds 2014 jaarlijks schilderweken in de Morvan. Hoe leuk is dat? Nog leuker… jij kan ook mee! Schilderen, gezelligheid en genieten van de mooie natuur. In het tabblad Schildervakantie kan je hier meer informatie over vinden.

 Ik heb geŽxposeerd in Kunsthuis18, bij de zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk, de Bibliotheek van ‘s-Gravenzande en bij verschillende (horeca)ondernemers uit de regio. Misschien ken je de muurschildering bij Il VIcoletto in Naaldwijk, de piano in Bibliotheek van ’s-Gravenzande, de kunstwerken bij Muy Amigos in ’s-Gravenzande, of de Pipowagen bij de Intratuin. Die zijn van mijn hand!

Mijn schilderij stond op de Colorfield performance in Friesland, en wat ontzettend gaaf was, is dat bij de promotiefilm, mijn schilderij werd uitgelicht!

Tot slot ben ik fotografie aan het ontdekken, en heb ik ook een tabblad foto’s aangemaakt. Hier zal ik regelmatig foto’s plaatsen die ik mooi vind.

Kijk rond, geniet van mijn werk, en wil je meer weten of aan mij vragen, kijk dan onder het tabblad contact en stuur mij een berichtje!

Veel plezier!

© Copyright Helene Tabben.